miercuri, 25 martie 2009

mai bine sau mai rau ...


cand a fost ultima data cand un plan pe care l-ai intocmit l-ai dus la bun sfarsit? cand a iesit exact cum ai vrut? la capitolul plan putem include foarte multe lucruri si de aceea mentionez acest aspect ... a depins mai mult de tine sau de "restul lumii"?

desi de multe ori stai si te gandesti la viata, la ce ai facut si la ce nu ai facut, la ce urmeaza sa faci sau nu, niciodata nu o sa stii cu certitudine ce se va intampla ... se spune, ca daca gandesti pozitiv poti influenta partial ce se va intampla ... o fi oare adevarat?

de multe ori ne dorim cate ceva atat de mult incat devenim irascibili daca nu se concretizeaza dorinta ... iti poti dori sa obtii un lucru material, sa obtii un job sau o realizare profesionala, sa ai parte de o mica minune in familie sau pur si simplu ca o persoana anume sa iti trimita un zambet, un gest aproape nesemnificativ, dar care pentru tine sa valoreze enorm ... ce frumos este atunci cand aceste lucruri se si adeveresc, dar de multe ori se intampla exact pe dos; asa se face ca de multe ori lumea se enerveaza si uita care era de fapt visul ... ele incep sa faca gesturi care nu par tocmai rationale pe moment ... ;))

ideea acestui articol ar trebui sa fie faptul ca atunci cand iti doresti ceva, de multe ori nu vine pe tava, nu apare cand ne dorim si cu atat mai putin din partea cui am vrea ... arareori poti spune ca exact cand ai vrut ai si primit "acel ceva" ... oricum, nu mai conteaza, cand e sa fie, va fi ... spera la mai bine si asteapta sa se si intample asta ...:D

acum ma intreb ce faci cand iti doresti ceva din partea persoanei iubite ... e ceva ce vrei pe moment sau vrei sa auzi de la ea(persoana iubita) si totusi nu ii pica deloc fisa acesteia de ce te framanta pe tine ... ce faci atunci?


poti sa taci sau poti sa ii spui; in ambele variante e cu dus si intors, dar personal am ajuns la concluzia ca daca nu ii spui, ea poate sa nu fi realizat, sa nu isi fi dat seama, iar tu te framanti "de ce?" mai mult degeaba ... firesc este sa comunici cu persoana iubita, dar atunci cand anumite chestii vin de la sine ramane un singur lucru ...

mai bine sa regreti de ceva ce ai facut decat de ceva ce nu ai facut ...






thanks, dear friend for all the help your help ...

Un comentariu:

Dement0r spunea...

O sabie are intotdeauna doua taisuri! Cum o dai, cum o intorci... tot nu e bine pentru ca tot taie. Insa ai subliniat bine aici faptul ca daca comunici totul se va rezolva mult mai usor!