marți, 18 ianuarie 2011

Un pas catre cultura
La multi ani, 2011!


Scriu pentru prima data pe acest an si sper sa fie una din multele ocazii in care voi relata o parte din bucuriile si necazurile vietii, pe acest an!


Tin sa mentionez ca am inceput anul cum nu credeam mai bine! Desi luna ianuarie nu s-a incheiat inca, am reusit sa merg la teatru si la stand-up comedy deja!

Am descoperit o noua sala a Teatrului Masca unde am urmarit piesa Venexia, o frumoasa drama din inegalabila Venetie. Dramatismul, grotescu, desfraul si comicul se imbina pentru a da nastere unei marcante realitati ce te trezesti si din cele mai adanci vise. Ma bucur ca am avut ocazia sa vad si o alta latura a vietii, interpretata de alte persoaneje decat cele cunoscute, in care eu aveam rolul principal .


Viata are un stil aparte de a te trezi, de a-ti arata ce este bine si ce nu, de a iti deschide o mica fereastra atunci cand toate usile par a fi zavorate. Tine numai de tine sa fii "open minded" pentru ca lumina ce strabate intunericul sa te incalzeasca si pe tine!

La Deko Cafe am putut rade cat m-au tinut plamanii si muschii abdominali la glumele facute de Badea, Bordea si Mucutu`. Cred ca a trecut prea mult timp de cand am fost ultima data acolo pentru ca, desi amuzante glumele, au lasat un gust amar in ceea ce priveste poantele la care rad oamenii in zilele noastre. Mi s-a parut un pic prea mult ca o gluma sa fie amuzanta doar din cauza limbajului colorat ... dar hey, este doar parerea mea.

Sincer merita sa vezi cu ochii tai ce inseamna acum si nu ceea ce crezi ca inseamna acum "funny"!
Avand in vedere cele relatate, sper ca acesta sa fie doar inceputul aventurii pe care am initiat-o in lumea descoperirii Bucurestiului si a culturii, mai mult sau mai putin moderne!

Va doresc sa nu uitati niciodata ca nimic nu este prea mult in ceea ce inseamna procesul cunoasterii, nimic nu este indeajuns! Mereu poti invata ceva in plus, mai ales de acolo de unde te astepti mai putin!

Niciun comentariu: